Стручни тим

Стручни тим

 

MИЛЕНА НИКОЛИЋ - ОСНИВАЧ

Milena NikolićМилена Николић, оснивач Удружења, рођена је 26.02.1980 године у Краљеву, где је стекла основно и средње образовање. Године 2004. дипломирала је на Географском факултету у Београду на одсеку Просторно планирање. Потом је, 2007 године на истом факултету одбранила магистарски рад . Године 2011 брани и докторску дисертацију, на истоименом факултету. Заузела је учешће на многобројним научно стручним скуповима како у земљи тако и у иностранству. Њени радови су објавњени у великом број међународних и водећих националних часописа. Од 2005. године била је стипендирана као истраживач – стипендиста Министарства науке и заштите животне средине Републике Србије. Радно искуство је стицала почевши са радом у Теленор Д.О.О. Београд, на пословима законске регулативе. Већ 2008. године постаје асистент на Природно математичком факултету Универзитета у Приштини са седиштем у Косовској Митровици на географском смеру да би 2012. године била изабрана у звање доцента. Члан је Асоцојације просторних планера Србије. Године 2016. изабрана је у звање вандредног професора ПМФ-а Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици. Милена је као професор запослена и у Београдској пословној школи, Високој школи струковних студија где је именована у руководиоца студијског програма Менаџмент туризма. Удата је и мајка двоје деце. 

 

СРЂАН ИВАНОВИЋ - ПР

Srdjan Ivanovic 1Срђан Ивановић, рођен 20.05.1970. године у Земуну. Завршио је Академију уметности, одсек глума, класа проф. Мирјане Карановић, 1999.године. Ожењен је и има две ћерке. Улоге у позоришту: ЈДП: "Салома", "Леонс и Лена", "Чекајући Годоа", "Буба у уху"; Народно позориште: Идиот", Сан летње ноћи", "Живот је сан"; Театар Т: "Комедија забуне";  Звездара театар: "Љубавник великог стила" и многе друге. Филмови: "Све је за људе", "Коњи врани"; Улоге на телевизији: "Тајни агент Изи", "Љубав, навика, паника", "Породично благо", "Карађорђе", "Наша мала клиника" , "Кувар за бебе" и бројне друге. Учествовао је на фестивалима у: Скохолому, Лондону, Болоњи, Скопљу, Софији, Херцег Новом, Врњачкој Бањи и Нишу. Снимио је бројне радио драме и радио/тв рекламе. Ожењен, отац двоје деце.

 

 

 

МАРИНА КОЦКАР - КООРДИНАТОР

Marina KockarМарина Коцкар рођ. Новаковић, 14.04.1985 у Земуну. 2004. године завршила Средњу туристичку школу на Новом Београду. 2009. дипломирала на Високој туристичкој школи, Нови Београд, одсек економиста за туризам. Вишегодишње искуство рада у туризму, нарочито у области дечијег и омладинског туризма. Радила у туристичкој агенцији "Цепелинтоурс". Дугогодишње бављење глумом. Удата, мајка дечака Филипа. 

 

 

 

 

НАТАША ЋИРИЋ - УЧИТЕЉ

 

Natasa Ciric

Наташа Ћирић Живковић, рођена 22.04.1966.у Београду где је завршила основно и средње образовање. Дипломирала је на Учитељском факултету у Београду са оценом 10, награђена као један од четири најбоља студента у генерацији. Професор разредне наставе са сталним запослењем у ОШ ,,Краљ Александар Први'' на Новом Београду. Носилац бројних награда за режију,сценографију,костим и драмске текстове на Фестивалу позоришних трупа у организацији Пријатеља деце Београда. Аутор програма за стручно усавршавање наставника ,,Слике и сценске игре као мали дечји пројекти у настави''и један од реализатора програма ,,Ка објективности посматрања'' подржаног од странe Друштва психолога Србије. Аутор блога о настави ,,Моје сличице''. Један од аутора стручног рада ,,Беше једном у земљи Србији'' уврштеног у Базу знања ,,Креативне школе''. Мајка троје деце.

 

ЈЕЛЕНА МИХАЈЛОВИЋ АНДРИЋ - УЧИТЕЉ

 

Jelena Mihajlović AndrićЈелена Михајловић Андрић, рођена 14.11.1983. у Ваљеву где је стекла основно и средње образовање. Дипломирала на Учитељском факултету Универзитета у Београду са звањем професор разредне наставе. Стално запослена у Основној школи ”14 октобар”, Раковица. Члан је Савеза студената и извршног одбора Учитељског факултета од 2003. године. Члан је градског хора "Абрашевић" при КУД "Абрашевић" из Ваљева од 1999. Рад у радионици "Отворена врата". Кооординатор пројеката «Школа без насиља» и «Професионална оријентација- на путу на преласку у средњу школу», као и  тренер и координатор међународног пројекта «Circle of friends», «Подршка социјалној инклузији деце са сметњама у развоју», на нивоу Србије.

 

 

 ЗОРИЦА КОШАНИН - УЧИТЕЉ

 

Зорица Кошанин

Зорица Кошанин рођена 01.07.1973. у Краљеву где је стекла основно и средње образовање. Дипломирала на Учитељском факултету Универзитета у Београду са звањем професор разредне наставе - учитељ. До 2000. године радила је у ОШ ”Стефан Немања” у Студеницици. Од 2000. године стално запослена у Основној школи ”14 октобар”, Раковица. Континуирано стручно усваршавање у оквиру установе у којој ради и ван ње. Присуствовала  је на великом броју семинара као слушалац, учесник, а на неколико трибина и као предавач. Учествовала је у пројектима од важности за установу и ширу заједницу: ''Школа без насиља'', '' Кругови пријатеља''.

 

 

БРАНКИЦА СТАНКОВИЋ - ПЕДИЈАТАР

 

Brankica StankovicОРДИНАЦИЈА ДР."СТАНКОВИЋ"

ОТОНА ЖУПАНЧИЋА 40,

11070 НОВИ БЕОГРАД