Актуелни програми

ПРОГРАМ 24.09.2017.

ФРУШКОГОРСКА НАИВА      

vila davidovic

БЕОГРАД                 

 Полазак у преподневним часовима, око 10 часова у правцу Фрушке Горе. 

МАНЂЕЛОС, ВИЛА "ДАВИДОВИЋ"       

Када смо после неколико година трагања за скривеним местом пронашли ову оазу одмах је постало јасно да пружа много више од очекиваног - каже власник овог дивног раја, сликар Миле Давидовић. Смештена на југозападним обронцима Фрушке Горе, довољно далеко од урбане средине и довољно близу да брзо стигнете на место потпуно другачије енергије. Удаљена само 80 км од Београда и 50км од Новог Сада. Од Сремске Митровице је дели 15км пута кроз богату равницу и свега 4км до једног од најлепших сремских села – Манђелоса. Жеља домаћина је да угости све вас који боравак у природи сматрате привилегијом, као и оне који ће то тек открити. Пространо имање идеално је за одмор, опуштање и непосредан контакт са прелепом фрушкогорском природом. Играоница на отвореном, спортска игралишта (одбојка, пикадо, бадмингтон и мали фудбал), шетња околином, обилазак националног парка Фрушка гора, посета сликарском атељеу, радионица сликарства, све су ово занимљивости које нам је домаћин припремио. Уз све то ту је и кухиња која се заснива на познатим укусима и мирисима сремских специјалитета. Сва храна се припрема од пажљиво изабраних домаћих намирница овог краја. Повратак за Београд.

БЕОГРАД            

Долазак у послеподневним часовима, око 18 часова.

У ПРОГРАМ СУ УКЉУЧЕНЕ СЛЕДЕЋЕ УСЛУГЕ:

  • Превоз модерним туристичким мини-бусом са свом савременом опремом (клима, аудиои ТВ видео опрема)  
  • Воћна ужина 
  • Ручак на имању по систему шведског стола,  
  • Улазнице  
  • Трошкови материјала за радионицу на терену 
  • Стручно вођење према предвиђеном програму  
  • Трошкови наших васпитача/учитеља 
  • Трошкови координатора – вођа пута
  • Oстали трошкови

НАПОМЕНА: Овде можете скинути пријавни формулар за теренску наставу и прослдити на нашу електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.